Matematik

En funktion f er givet ved f(x) =x3+4

20. august 2009 af shufffff (Slettet) - Niveau: A-niveau

 En funktion f er givet ved f(x) =x3+4

a) Løs ligningen f(x) = 6

b) Løs ligningen f’(x) = 6

ER der nogen der kan forklare hvordan man løser deT?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2009 af Erik Morsing (Slettet)

x3+4=6<=>x3=2, så kan du godt herfra, tag den tredje rod på begge sider

f'=3x2=6<=>x2=2 osv


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved f(x) =x3+4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.