Matematik

Ligning

20. august 2009 af tantan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

5x = 6x + 6 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2009 af kimor (Slettet)

-6 = 6x-5x

-6 = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2009 af keg (Slettet)

træk 6 x fra på begge sider

så står der -x=6

hvad er x så?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.