Matematik

bestemte intergral :S:S

22. august 2009 af Fremder (Slettet)

hvordan regner man bestemte intergral :

:S:S:S

∫ b=2 a=1 3x^2 dx 

er lost:S:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af peter lind

Brug at ∫xndx=xn+1/(n+1)


Svar #2
22. august 2009 af Fremder (Slettet)

det er jo det bestemte intergral :S vil du ikke være venlig og vise det med tal :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2009 af peter lind

Hvis den nedre grænse er 1 og den øvre grænse er 2 får du 2n+1/(n+1) -1n+1/(n+1)


Svar #4
22. august 2009 af Fremder (Slettet)

:S:S Jeg forstår det stadig ikk :S:S JEG ER BARE SÅÅ DUM!! :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2009 af peter lind

abxndx = [xn+1/(x+1)]ab = bn+1/(n+1)-an+1/(n+1)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. august 2009 af mathon

du kender vel et integraltegn S = ∫

prøv at gennemregne

 

Vedhæftet fil:integral_1.doc

Skriv et svar til: bestemte intergral :S:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.