Matematik

Beregning af A-indkomst-ATP-AMB osv ..

24. august 2009 af Mulle15 (Slettet)

Jeg skal beregne en udbetalt 14-dages løn:

Timeløn: 62,50 kr.   

Timer: 64 t.   

ATP: 39,30 kr.  

AMB: 8%    

Personfradrag pr. 14. dag: 1050 kr.   

Trækpct.: 44%

- Jeg har forsøgt, at regne det ud, men mit resultat matcher ikke det samme fra facitlisten. Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af Isomorphician

Hvordan har du regnet det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2011 af smukke_nielsen (Slettet)

 Løn: 62,5*64 = 4.000

- ATP 39,30

AM grundlag = 3.960,1

AM 8% = 316 (skattevæsnet kører ikke med decimaler)

- fradrag 1.050 

- A-skat 44% = 1.141

+ fradrag 1050

Udbetalt = 2.503,70


Skriv et svar til: Beregning af A-indkomst-ATP-AMB osv ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.