Matematik

Reducer

24. august 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

4 minus 2 gange (3b plus 1) =

Hvordan reducer jeg stykket?

Grunden til at jeg ikke lave minus, gange tegn, er fordi jeg ikke kan med denne computer, sorry. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er nu til at læse alligevel. =)

Du skal starte med at gange ind i parantesen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2009 af Zpaki (Slettet)

Det bliver: -6b+2


Svar #3
24. august 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 jamen hvordan kan det blive det?

hvis jeg gange mimus 2 med 3b også trække 4 fra 1 så giver det jo -6b plus 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 Du gør sådan:

4-2*(3b+1)     Du ophæver parantesen ved at sige: -2*3b = -6b og -2*+1= -2

4-6b-2             Så siger du bare 4-2= 2

-6b+2


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.