Matematik

Opgave med ppm "milliontedele"

25. august 2009 af englo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej har lige et spørgsmål mere!

CO er en giftig luftart. i luften med 100 ppm Co bør man ikke opholde sig ret længe ad gangen. hvor mange liter CO indånder man på 2 timer, hvis CO indholdet er 120 ppm, og man indånder ca. 600 liter luft i timen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af MN-P (Slettet)

Ialt indåndes 2*600 l luft =1200 l

Heraf er 1200*120/1000000 l CO =144000/1000000 l =0,144 l


Svar #2
26. august 2009 af englo (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Opgave med ppm "milliontedele"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.