Matematik

Find b i trekanten? -rigtige resultater?

26. august 2009 af 8515281 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er nogen der kan hjælpe mig lidt her :)

1) I en trekant ABC er c = 18; C = 55? og B = 45?. Find b?

2) Reducering: Har jeg regnet den rigtig regnet ud?

(2a – b)2 - (2a + b)(2a-b) =
2a2 – b2 - 4a - 2ab + 2ab - 2b =

2a2 – b2 - 4a - 2b
 

3.

Tegn i samme koordinatsystem grafer for
f(x) = -x + 4
g(x) = 2x – 5
 

^skal man så bare tegnet et koorditnatsystem og sætte dem begge ind i det? Sådan at de skærer hinanden i (3,1) og er det så bare det man skal gøre og ikke mere? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af mathon

nr 1.
b/sin(B) = c/sin(C)

b = (c/sin(C))*sin(B)

nr 2. er forkert

nr 3. lyder fornuftig


Svar #2
26. august 2009 af 8515281 (Slettet)

Jeg har prøvet at regne opg. 1 ud på den måde, men jeg synes ikke rigtig, at det kan lade sig gøre :S ?

Ved du hvordan man regner opgave 2 ud så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2009 af mathon

1)

vinkelmål DEGREE
b = (c/sin(C))*sin(B) = (18/sin(55°))*sin(45°)

2)
((2a) – b)2 - ((2a) + b)((2a) - b)

(2a)2 + b2 - 2*(2a)*b - ((2a)2 - b2)


Svar #4
26. august 2009 af 8515281 (Slettet)

den bliver ved med at skrive: - 15.32001419 ??? det kan jo ikke passe :S :S :S

Vil du ikke være sød at prøve at skrive hele udregningen, det ville være lidt nemmere.

Jeg har lige vedhæftet en fil, hvis du har har lyst må du gerne lige skimte den igennem og se om det er rigtigt. Der er ikke særlig meget :-)

På forhånd tak!

Vedhæftet fil:matematik......doc

Svar #5
26. august 2009 af 8515281 (Slettet)

har lige glemt at skrive svaret på opg. 7 b ind i den vedhæftede fil.

svaret på 7 b:

70 / (1.8 x 1.8) = 21.6
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. august 2009 af mathon

du skal indstille din lommeregner til vinkelmålet DEGREE
før
du regner


Svar #7
26. august 2009 af 8515281 (Slettet)

ja men det er det jeg ikke kan finde ud af ..


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. august 2009 af mathon

er det en TI-89?


Svar #9
27. august 2009 af 8515281 (Slettet)

der står øverst på den: ALGEBRA FX 2,0 PLUS

- Har du kigget på det vedhæftede dokument før?


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2009 af mathon

se i manualen


Svar #11
27. august 2009 af 8515281 (Slettet)

jeg kan ikke få den til at gøre det. Det er også ligemeget. Jeg får bare hjælp til det imorgen i skolen.

Den der vedhæftede fil???


Svar #12
27. august 2009 af 8515281 (Slettet)

bliver nødt til at smutte i seng nu, håber du får svaret på spørgsmålet..


Skriv et svar til: Find b i trekanten? -rigtige resultater?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.