Matematik

arealet af trekant (sin(A))

27. august 2009 af karl13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder jeg arealet af trekanten med følgende oplysninger:

sin(A) = 0,7

b = 2

c = 4


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2009 af peter lind

Arealet af en trekat = ½ gange produktet af 2 sider gange sinus(mellemliggende vinkel)


Svar #2
27. august 2009 af karl13 (Slettet)

altså ½ * 2 * 4 * 0,7 ?

jeg er ikke sikker på hvad du mener med produktet


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. august 2009 af mathon

produkt = "gangeresultatet"


Svar #4
27. august 2009 af karl13 (Slettet)

så det er ½ * (2 * 4) * 0,7 ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. august 2009 af peter lind

ja


Skriv et svar til: arealet af trekant (sin(A))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.