Fysik

Opgave strøm ?

28. august 2009 af mighdlwska (Slettet)

Opgave:

Du skal i denne opgave beregne I3 og I 4......

Oplysninger vi får i:  I 1 = 1,5A
                                    I 2 =1 A
                                    I 3 =Intet
                                    I 4= Intet
                                    I 5 = 0,30 A
                                    I 6  = Intet
                                    I 8 = Intet

Kan Du fortælle mig hvordan man kan beregne I3.. Så kan jeg klart finde I 4 alene ...

Jeg er lidt af en dum tøs til fysik :-(


Svar #1
28. august 2009 af mighdlwska (Slettet)

Jeg gætter på jeg selv skal lave min egen formel som ser således ud:

For at finde I3:

I1 + I2 = I3
1,5 * 1 = 2,5 A

ser det rigtigt ud ?


Svar #2
28. august 2009 af mighdlwska (Slettet)

jeg venter stadigvæk på noget hjælp. tak:)


Svar #3
28. august 2009 af mighdlwska (Slettet)

Hallo, er der ingen på studieportalen der kan hjælpe. Gud hjælper den der hjælper andre. :)


Skriv et svar til: Opgave strøm ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.