Fysik

Strøm. Har ikke fået hjælp endnu :-(

29. august 2009 af 111111111111111111111111111 (Slettet)

Jeg har samme problem til en opgave som en tidligere har sat ind:

Opgave:

Du skal i denne opgave beregne I3 og I 4......

Oplysninger vi får i: I 1 = 1,5A
I 2 =1 A
I 3 =Intet
I 4= Intet
I 5 = 0,30 A
I 6 = Intet
I 8 = Intet

Kan Du fortælle mig hvordan man kan beregne I3.. Så kan jeg klart finde I 4 alene ...


Svar #1
29. august 2009 af 111111111111111111111111111 (Slettet)

Jeg er i nød--- hjææææææælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2009 af mathon

for få oplysninger


Svar #3
29. august 2009 af 111111111111111111111111111 (Slettet)

det er de oplysninger jeg får...
 

skal man mon bruge den her formel: I1= I2 + I3 ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2009 af mathon

du  må have en tegning eller et diagram


Svar #5
29. august 2009 af 111111111111111111111111111 (Slettet)

ja. det har jeg også ?


Svar #6
29. august 2009 af 111111111111111111111111111 (Slettet)

oplysningerne jeg angiver er fra diagrammet


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2009 af mathon

det nytter ikke hjælperen meget, at kun du kan se diagrammet


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2009 af MN-P (Slettet)

Det er din egen skyld du ikke har fået hjælp endnu.

Hvis ikke du gider give os alle oplysninger, der iblandt diagrammet, kan vi ikke hjælpe dig


Skriv et svar til: Strøm. Har ikke fået hjælp endnu :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.