Matematik

7+ =2

29. august 2009 af milleperle (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af Duffy

-5


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. august 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der er også andre løsninger, for eksempel 7+0=2 er et falsk udsagn. Eller er den for morsom?


Skriv et svar til: 7+ =2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.