Matematik

matematik prøve. 8 'haster'

30. august 2009 af nabar (Slettet) - Niveau: 9. klasse

heej alle jer.

jeg sidder med en 9. klasse afgangs prøve som blækregning til i morgen og der er jeg i tvivl om denne.

Beregn hvor lang tid julie skal bruge for at cykle til kolding med en gennemsnitsfart på 20km/t....

og jeg har fundet ud af at der er 18,8km til kolding fra fredericia.

Håber at i kan hjælpe mig med det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af MN-P (Slettet)

tid=afstanden / gennemsnitsfarten


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2009 af erduenfisk (Slettet)

18,8 km/20 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2012 af katrinepetersen (Slettet)

Tiden = afstanden : gennemsnitsfarten

18,8 : 20 = 0,94


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

18,8km:20km/t*60=78 minutter/timen


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er ikke korrekt. Svaret er en tid, og det er regnet i #3 til 0,94 timer. Det er jo en brøkdel af 1 time , der er lidt mindre end 1, så svaret vil jo være lidt mindre end 60 minutter.

Tid = 0,94·60 min = 56,4 min = 56 min 24 sek .


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2012 af 123434 (Slettet)

18,8km:20km/t*60=56 min 24 sek.

 


Skriv et svar til: matematik prøve. 8 'haster'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.