Matematik

hvordan løser man en ligning der eksp.(4+2x/6x-2)+ (2-4x/3x+3)=(2/2x-4)hvad gør man med nævnerene,hvis den skal løses?

30. august 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget bud?


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. august 2009 af 215 (Slettet)

 hmm.... får at kunne opløse nævner og tæller 

a/b = a/b ==> a*b = a * b , 


Skriv et svar til: hvordan løser man en ligning der eksp.(4+2x/6x-2)+ (2-4x/3x+3)=(2/2x-4)hvad gør man med nævnerene,hvis den skal løses?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.