Matematik

regne med bogstaver

30. august 2009 af møffe4 (Slettet)

ville gerne hører om der er nogle der kan for klare mig hvordan man løser denne opgave

a=5,b=6,=c=7

2a+3(2a+4)-2b+3(b-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 Du siger bare

(2*5)+3((2*5)+4)(-2*6)+3(6-1)

Men i opgaven er c'et ikke med


Skriv et svar til: regne med bogstaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.