Matematik

Fælles faktorer uden for parentes??

02. september 2009 af hejhejhejh (Slettet)

Jeg har lidt problemer med disse stykker:

k = 30x + 15y - 5z

p = 3a2 + 12ab - 9ac

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af Isomorphician

k = 5*6*x + 5*3*y - 5*z

p = 3*a*a + 4*3*a*b - 3*3*a*c


Skriv et svar til: Fælles faktorer uden for parentes??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.