Matematik

sammensatte funkt.

02. september 2009 af polakker89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

to funktioner f og g er bestemt ved

¨f(x)= x^2+√x        og        g(x) = 2x +1

bestem forskrift og definitionsmængde for den sammensatte funktion g•f

Hvordan gør jeg? - Er på herrens mark!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af Dynin (Slettet)

#0 gοf(x)=g(f(x))=2f(x)+1= etc. ... du indsætter bare f(x) på x's plads i g(x)


Skriv et svar til: sammensatte funkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.