Matematik
Kongruens 13 * x = 1 (mod 20)
20. december 2004 af
Swashy (Slettet)
Hej allesammen,
Er der en som kan og gider løse denne kongruens samt skrive alle mellemregninger op for mig?
Jeg synes det er lidt pinligt at løse kongruensen sådan som jeg gør:
13 * 1 (mod 20) = 13
13 * 2 (mod 20) = 6
.
.
13 * 17 (mod 20) = 1
Håber at I alle får rigtig gode gaver denne jul.
- Swashy
Er der en som kan og gider løse denne kongruens samt skrive alle mellemregninger op for mig?
Jeg synes det er lidt pinligt at løse kongruensen sådan som jeg gør:
13 * 1 (mod 20) = 13
13 * 2 (mod 20) = 6
.
.
13 * 17 (mod 20) = 1
Håber at I alle får rigtig gode gaver denne jul.
- Swashy
Skriv et svar til: Kongruens 13 * x = 1 (mod 20)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
