Fysik

Hvad betyder enheden?

05. september 2009 af Mollykik (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en opgave i fysik der lyder:

hvor mange [ps] er 0,00785 [s]

jeg ved ikke ved [ps] betyder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Pico-sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2009 af mathon

1 ps = 10-12 s


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2009 af mathon

0,00785·s = 7,85*10-3·s = (7,85*10-3)·(1012 ps) = 7,85*10-3+12 ps = 7,85·109 ps


Skriv et svar til: Hvad betyder enheden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.