Fysik

omregning :-D

06. september 2009 af what333 (Slettet)

Hvad skal jeg gøre hvis jeg skal omregen sekunder til år?

Håber så meget i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af MN-P (Slettet)

1 min=60 sek

1 time =60 min

1 døgn =24 timer

1 År =365 1/4 døgn

antak sek /(60*60*24*(365 1/4))= antal år


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2009 af peter lind

1 år = 365dage = 365*24 timer = 365*24*60 sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2009 af MN-P (Slettet)

#2 glemte du ikke minutterne?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2009 af JKaram (Slettet)

Jo det gjorde han. Det er 264,25(pga skudår)*24*602sekunder=1år

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2009 af MN-P (Slettet)

#4

der er da 365,25 dage på et år


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2009 af JKaram (Slettet)

Ja self. Det var en slå fejl ;-), men tak for rettelsen min ven.

Karam


Skriv et svar til: omregning :-D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.