Matematik

Løse: log(4+x)-2log(x+1)=1/2

11. september 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

Hvorn' dælen løser jeg det stykke:

log(4+x)-2log(x+1)=1/2

På forhånd tak folkens :D Peace out


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2009 af kieslich (Slettet)

Brug først : a*log(b) = log(ba),  dernæst log(c) - log(d) = log(c/d) og sidst  log(e) = f  <=> e = 10f   nu har du en ligning uden log'er, som du sikkert kan løse.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2009 af MN-P (Slettet)

log(10)=1

log(4+x)-2log(x+1)=1/2                     fjern log

(4+x) / (x+1)²=√10


Svar #3
11. september 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

Okay.. og så opløser kvardratroden og potensen hinanden...?..


Svar #4
12. september 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

så det hedder noget med:

(x+4)/(x+1)=10 ??


Svar #5
13. september 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

Eller hvad?....


Skriv et svar til: Løse: log(4+x)-2log(x+1)=1/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.