Matematik

matematik aflevering :S Er helt LOST!!!

11. september 2009 af Frozen1 (Slettet)

Kan SLET ikke finde ud af denne aflevering. har haft om det to gange og er virkelig lost. Specielt fordi jeg er en af de uheldige, som ikke har fået en grundbog, så jeg kan ikke læse lektier bare fordi skolen ikke har nok bøger til eleverne.

HELP!!

Vedhæftet fil: Blækmat3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2009 af Lehmann15 (Slettet)

Du er nødt til selv at komme med nogle forslag til hvordan du løser opgaverne, i det mindste forsøge. Så kan folk her inde komme med rettelser og kritik.
Der er ingen der gidder LAVE hele opgaven for dig, og det får du jo sådant set heller ikke noget ud af


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2009 af Freeclimber (Slettet)

"ikke har fået en grundbog, så jeg kan ikke læse lektier bare fordi skolen ikke har nok bøger til eleverne"

WTF?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2009 af JKaram (Slettet)

Shit. Det lyder ikke så godt, men #1 har desværre nok ret. Der er ikke rigtig nogen der skylder folk at lave hele afleveringen. Give it a shot, and I will help you amigo.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2009 af mathon

opgave 1:

f '(x) = 2·(3·x3-1) + 4·(2·x2-1) = 6x2 + 8x1 = 6x2 + 8x


Skriv et svar til: matematik aflevering :S Er helt LOST!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.