Kemi

Aktuel konc.

13. september 2009 af Denseje:D (Slettet)

Hej people

Hvordan beregner jeg den aktuelle koncentration af de opløste stoffer i den fortyndede opløsning

NH3 + H2O ↔ NH4+ + OH-

C = nNH4+/0,500 L
C = 0,6412 : 0,500 L = 1,2824
 

^ er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af kieslich (Slettet)

Ja, men husk enheden mol/L = M


Svar #2
13. september 2009 af Denseje:D (Slettet)

Er det rigtig regnet ?

Jeg skal finde den aktuelle konc. af alle de opløste stoffer i den fortyndede opløsning.. Hvordan finder jeg OH-


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2009 af kieslich (Slettet)

det er den samme. du kan af reaktionen se at NH4+ og OH- optræder i forholdet 1 : 1.


Svar #4
14. september 2009 af Denseje:D (Slettet)

hm


Skriv et svar til: Aktuel konc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.