Matematik

sammenhænge v og w er proportionale

14. september 2009 af statter_2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Størrelserne v og w er proportionale:

så er der et sildeben i min bog:

V     2     4       6       x

W   x      x     7,5     13

hvordan regner eller gætter man sig frem  til hvad x'erne skal være?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2009 af mathon

W = k·v

k = W/v

k = 7,5/6


Svar #2
14. september 2009 af statter_2 (Slettet)

mange tak;)


Skriv et svar til: sammenhænge v og w er proportionale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.