Matematik

Er facit på disse ligninger korrekte?

15. september 2009 af 2009cCS (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg er ikke så god (læs: rigtig ringe) til ligninger, så please hjælp mig! Er facit rigtigt? Og hvis ikke, hvad er så det korrekte svar?

5 * 2 – 12 : 4 + 9 : 3 – 7 = 3

4(3 + 5) – 5 + 4 * 6 - 5(9 – 4) = 68

På forhånd tak,

2009cCS


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

5 * 2 – 12 : 4 + 9 : 3 – 7 = 3

4(3 + 5) – 5 + 4 * 6 - 5(9 – 4) = 68

Ser her:

(5*2)–(12/4)+(9:3)–7=10+3-3-7=16-7=3

og

4(3+5)–5+(4*6)-5(9–4)=12+20-5+24-45+20=32-5+24-45+20=26

Paranterserne er ikke nødvendige, men jeg har bare gjort det for at anskueliggøre for dig.

Karam


Svar #2
15. september 2009 af 2009cCS (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

No problemo.

Karam


Skriv et svar til: Er facit på disse ligninger korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.