Matematik

Eksponentiel funktion

15. september 2009 af Exposed21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg sidder med en opgave (sikkert meget simpel) som jeg ikke kan komme igang med.

Jeg skal finde a og alt hvad jeg ved er, at b = 4 og grafen for denne funktion går gennem punktet (1,50)

Nogen der kan hjælpe?

Mvh Exposed


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2009 af keg (Slettet)

50=4*a1

4a=50

a=12,5

ok?

indsætter punkt i formel og b i formel så kun a som ubekendt

y=b*ax


Svar #2
15. september 2009 af Exposed21 (Slettet)

Tak for hjælpen - nu ser det lige pludselig ikke så svært ud mere :)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.