Matematik

Ligning

15. september 2009 af Anguses (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse ligningen: 3x - (4 + 5x) = 6 - 2x

kan simpelthen ikke løse den


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af 215 (Slettet)

 3x -(4 + 5x) = 6 -2x 
3x - 4 - 5x = 6 -2x

3x -5x+2x = 6 + 4 
6x = 10 

x = 10/6 


Svar #2
15. september 2009 af Anguses (Slettet)

Hvordan ville du så lave kontrollen for ligningen, og er 10/6 = 1,66 ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2009 af Isomorphician

#1: 3x - 5x + 2x = ??


Svar #4
15. september 2009 af Anguses (Slettet)

forstår ikke hvad du mener.. beklager.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2009 af 215 (Slettet)

 ja... har vist fejlet en smule


Svar #6
15. september 2009 af Anguses (Slettet)

:D


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.