Matematik

Ligning

15. september 2009 af Anguses (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse ligningen: 3x - (4 + 5x) = 6 - 2x

kan simpelthen ikke løse den. du må gerne lave mellemregninger til.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af ttbonen (Slettet)

3x - (4 + 5x) = 6 - 2x

3x - 4 - 5x = 6 - 2x 

- 4 - 5x = 6 - 5x

- 4 = 6

Ligningen har ingen løsninger


Svar #2
15. september 2009 af Anguses (Slettet)

Det forklarer hvofor den ikke gik op:/


Svar #3
15. september 2009 af Anguses (Slettet)

Er der ikke et specielt tegn for, hvis ligningen ingen løsning har, eller skriver man bare den ingen løsning har?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.