Matematik

3 ligninger med 3 ubekendte

17. september 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fd*cos(10) = Fc*sin(10)

 Fd*sin(10) + Fc*cos(10) = 850 + Fa.

Fd*sin(10) = Fc*cos(10) - Fa

Kan det løses i handen eller skal jeg bruge lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af kieslich (Slettet)

Det kan godt løses i hånden, men, som jeg skrev i det andet indlæg, lad et cas-værktøj gøre det.


Skriv et svar til: 3 ligninger med 3 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.