Matematik

Ligningen : ax^2 +4x+2=0

20. september 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fundet Diskriminanten, som er 8.

Der står at jeg skal finde a så der er en løsning

 hvordan gøre man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af peter lind

Diskriminanten er b2-4*a*c = 8 Den eneste ubekendte her er a.


Svar #2
20. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Ja, hvordan finder jeg a? skal jeg brug: X= -b+ kvadratrod af d, dividere med 2 gang a ?

Jeg får noget med -0,58 v 3,41


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af peter lind

Nej. b og c er defineret ved ligningen ax2+bx+c=0;. Sammenlign med din ligning. Der kan du direkte aflæse hvad b og c er.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2009 af thangarajah (Slettet)

 j


Skriv et svar til: Ligningen : ax^2 +4x+2=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.