Matematik

Brøker

20. september 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har lidt svært ved denne her har regnet den et par gange men får forskellige resultater. jeg vil gerne se hvad i får den til.

3/8*(5/6-4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af erduenfisk (Slettet)

-1,1875


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2009 af Exupery (Slettet)

3/8*(5/6-4) = 3/8*(5/6-24/6) = 3/8*(-19/6) = -19/16

Skriv hvis du vil have flere detaljer..


Svar #3
21. september 2009 af Hejhugo (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan du får 4 til 24/6


Svar #4
21. september 2009 af Hejhugo (Slettet)

og giver denne brøk 3/8 * 5/6 : 4

15/196 eller 10/128


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.