Matematik

bevis formlerne for skæringspunktet på x og y-aksen

21. september 2009 af kongfu (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey har fået en opgave der lyder som følgende: bevis formlerne for skæringspunktet på x og y-aksen...erhm er der nogen der har formlerne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af MN-P (Slettet)

y=f(x)  for alle funktioner gælder

Skæringspunktet med x-aksen føs ved at sætte f(x)=0, da y er 0 på selve x-aksen (x,0)

Skæringspunktet med y-aksen føs ved at sætte x=0, da x er 0 på selve y-aksen (0,f(0))


Svar #2
21. september 2009 af kongfu (Slettet)

hehe jo tak det sagde min kæreste også lige..tak for det...er ikke sikker på hvad min flinke lærer vil have mig til at bevise..er ret sikker på at jeg har fattet hvad der er at fatte...bortset fra hvad han vil have mig til..men jeg snakker med him imorgen og for ham til at omformulere


Skriv et svar til: bevis formlerne for skæringspunktet på x og y-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.