Matematik

p som funktion af r

22. september 2009 af Yow! (Slettet)

hvad menes der når man f.eks. skal angive p som funktion af r???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af mathon

p = f(r) = "et funktionsudtryk kun indeholdende r som variabel"


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2009 af JKaram (Slettet)

Et løst eksempel kunne være:

p = ½*r2.

Karam


Svar #3
22. september 2009 af Yow! (Slettet)

dvs ligesom

f(x) = y

eller...?


Skriv et svar til: p som funktion af r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.