Matematik

Areal vilkårlig trekant. Kender 2 sider og 1 vinkel

23. september 2009 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder: Beregn arealet af ΔABC når vinkel A=22º, b=25 og c=25.

Er fuldstændig på bar bund..

SKAL AFLEVERES SNART


Svar #1
23. september 2009 af Tef159 (Slettet)

Det skal give 56,2..


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2009 af kieslich (Slettet)

arealet T = 1/2*b*c*sin(A)     hvilket står både i din bog og formelsamling


Svar #3
23. september 2009 af Tef159 (Slettet)

Tak for det. :) Vidste bare ikke helt, at det var sådan man fandt højden. Er ikke så stærk i det endnu..


Skriv et svar til: Areal vilkårlig trekant. Kender 2 sider og 1 vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.