Matematik
2 små opgaver som lige hurtigt skal kigges igennem
03. januar 2005 af
bubbi-fisk (Slettet)
Hej alle
Jeg har lavet to matematikopgaver som jeg ikke er 100% sikker på er rigtige, så derfor vil jeg blive enorm glad, hvis nogen evt. ville hjælpe mig at se om de er rigtig lavet.
Spørgsmål 1:
Nogle børn leger mus med pebernødder, der er 10 pebernødder. Man støder ikke på musen de første tre gange, hvor stor er sandsynligheden for at man vælger musen næste gang..
Jeg har sagt 1/7=14,29% er det rigtigt?
spørgsmål 2:
Anne, trine og Nadine deler 498 kr, trine får dobbelt så mange som nadinw og nadine får 46 flere end anne. Hvor mange får de hver? Jeg har sagt x+x+2x+3*46 hvor x=90
Så anne får 90 kr, nadine 136 kr og trine 272 kr, er det rigtigt?
Tak for hjælpen!!
Jeg har lavet to matematikopgaver som jeg ikke er 100% sikker på er rigtige, så derfor vil jeg blive enorm glad, hvis nogen evt. ville hjælpe mig at se om de er rigtig lavet.
Spørgsmål 1:
Nogle børn leger mus med pebernødder, der er 10 pebernødder. Man støder ikke på musen de første tre gange, hvor stor er sandsynligheden for at man vælger musen næste gang..
Jeg har sagt 1/7=14,29% er det rigtigt?
spørgsmål 2:
Anne, trine og Nadine deler 498 kr, trine får dobbelt så mange som nadinw og nadine får 46 flere end anne. Hvor mange får de hver? Jeg har sagt x+x+2x+3*46 hvor x=90
Så anne får 90 kr, nadine 136 kr og trine 272 kr, er det rigtigt?
Tak for hjælpen!!
Svar #3
04. januar 2005 af frodo (Slettet)
uden at kende til legen "mus", så vil jeg sige, at den errigtigt.
Skriv et svar til: 2 små opgaver som lige hurtigt skal kigges igennem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
