Matematik

der står:løs i hånden 2x^2+1=0 finde diskriminant?

26. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2009 af Dynin (Slettet)

#0 for ax2+bx+c er diskriminaten d defineret som d=b2-4ac ... i dit tilfælde er a=2, b=0 og c=1 ... indsæt og regn ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2009 af MN-P (Slettet)

Der er ingen løsning til ligningen da X² altid er positiv


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2009 af Dynin (Slettet)

#2 opgaven gik ud på at finde distriminanten ikk? ................ IKKE om ligningen har løsninger!


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2009 af MN-P (Slettet)

Nå er det det der menes. Gid I kunne skrive dansk


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2009 af Dynin (Slettet)

#4 øh overskriften lyder "der står:løs i hånden 2x^2+1=0 finde diskriminant?" hvad forstår du ikke ved det? ... er enig med at det er dårligt formuleret, men man forstår det da ... well jeg gør ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2009 af mathon

2x2 + 1 = 0

d = b2 - 4ac = 02 - 4·2·1 = -8


Skriv et svar til: der står:løs i hånden 2x^2+1=0 finde diskriminant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.