Matematik

for hvilke(t) tal k har ligningen netop en løsning?angiv for de(n) fundne værdi(er) af k løsningen:1) -2x^2-24x +k ?

26. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2009 af Dynin (Slettet)

#0 du mener vel -2x2-24x+k=0 ? Fra teorien ved du vel at en sådan har netop en løsning når diskriminaten er lig 0 ... så er det bare at regne ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2009 af Frank Sinatra (Slettet)

Der er en reel løsning når D = 0.

Altså når b^2 - 4*a*c = 0, så er det bare at isolere k i den ligning. C er lig med k her.


Skriv et svar til: for hvilke(t) tal k har ligningen netop en løsning?angiv for de(n) fundne værdi(er) af k løsningen:1) -2x^2-24x +k ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.