Matematik

andengradsligning, beregning af b

27. september 2009 af mm :) (Slettet)

Hej, jeg har to spørgsmål..

Grafen for f(x)= 2x2 +bx +7 har toppunkt x= 1

Hvordan bestemmer jeg b?

Og jeg skal angive den eksakte løsning af 6cos(2x)= 3, x ∈ [0, pi ]

På forhånd tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af mathon

-b/(2a) = 1

-b/(2·2) = 1


Skriv et svar til: andengradsligning, beregning af b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.