Matematik

Eksponentiel ligning

27. september 2009 af lenehugger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber der er en der kan hjælpe.. kan bare ikke få den her ligning til og gå op

5,2=11,5/(1+306*0,9726t)

Ved at t = 39,2 men kan ikke få vent formlen rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af schaden (Slettet)

0.9726^t = (11,5 / 5,2 - 1) / 306
->

t * LOG(0,9726) = LOG ( (11,5 / 5,2 - 1) / 306 )
->

t = ( LOG ( (11,5 / 5,2 - 1) / 306 ) )  ( LOG(0,9726) )
->

t = 199,108 (afrundet)

Håber det kan bruges :)
 


Svar #2
27. september 2009 af lenehugger (Slettet)

Tusind tak skal du ha... :-D


Skriv et svar til: Eksponentiel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.