Matematik

Vektor

29. september 2009 af Achrish (Slettet) - Niveau: B-niveau

a) |F1| = 50 |F2| = 80

v1 = 18 grader   v2 = 32 grader

Bestem længden af den resulterende vektor ???

b) Bestem den resulterende vektors vinkel i forhold til vandret???? 

WHAT ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af peter lind

En vektor s med længden |s| og retningsvinklen v har koordinaterne |s|(cos(v), sin(v) )


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.