Matematik

Matematik, finde f'(x) = 0

29. september 2009 af 215 (Slettet)

 Nogen som kunne se på denne

Vedhæftet fil: Øvelse.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af krm123 (Slettet)

Hvis du skal finde f'(x)=0 skal du differentiere funktionen f(x) ligesom der er gjort. Men du kan ikke finde dine lokale maksimum eller minimum steder uden at sætte den differentierede funktion lig 0 og finde værdierne for x. disse bruger du til at lave din monotoni linje og til at bestemme hvor funktionen er voksende og hvor den er aftagende.


Svar #2
29. september 2009 af 215 (Slettet)

såå.. kunne du lige komme med mat sprog, hvordan jeg skulle gøre det? 


Skriv et svar til: Matematik, finde f'(x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.