Matematik

parallelle vektorer

30. september 2009 af scratxd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

vektorerne a = (18,27) og b= (-12,-18) er parallelle. bestem tallene s og t, sådan at s * a =b og t* b= a

- håber virkelig på hjælp ;)

på forhånd tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2009 af Isomorphician

s(a) = (b) <=>

s(18, 27) = (-12, -18)

Løs enten:

18s = -12

eller

27s = -18


Skriv et svar til: parallelle vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.