Matematik

ligninger

01. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg vil gerne vide om jeg har regnet denne ligning rigtigt

5-x=11

min udregning:

¨5-5-x=11-5

-x=6


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af c_aastrup

Sandt nok

du mangler bare at skrive at -x  = 6 medfører at x = -6


Svar #2
01. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet)

hvad med denne her ? kan det passe at x er 5,5

0,5 (1+x)= 7


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2009 af NejTilSvampe

 #2- 

7/0,5 = 1+x

7/0,5 -1 = x

7/0,5 = 7*2 = 14

x= 14 -1 = 13. 


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.