Fransk

Oversættelse af sætninger - fransk

01. oktober 2009 af BeauregardTT (Slettet) - Niveau: A-niveau

Først og fremmest...

Hvordan oversættes denne sætning til fransk?

"Faderen har et blåt sæt tøj på." = ???

_______________________________

Er følgende korrekte?

Nicole har en grå nederdel = Nicole a une jupe grise

Hendes sko er sorte = Ses chaussures sont noires

Pladespilleren er gammel = Le tourne-disque est vieux.

Hun har mange engelske plader = Elle a beaucoup de disque anglais.

Veninden Christine er smuk = La amie Christine est belle.

Hendes hår er langt og lyst = Ses cheveux sont longs et blonds.

Hans skjorte er hvid = Sa chemise est blanche.

På forhånd tak!

 


Brugbart svar (3)

Svar #1
02. oktober 2009 af Pierre (Slettet)

Nicole har en grå nederdel = Nicole a une jupe grise

Hendes sko er sorte = Ses chaussures sont noires

Pladespilleren er gammel = Le tourne-disque est vieux.

Hun har mange engelske plader = Elle a beaucoup de disques anglais.

Veninden Christine er smuk = L'amie de Christine est belle.

Hendes hår er langt og lyst = Ses cheveux sont longs et blonds.

Hans skjorte er hvid = Sa chemise est blanche.
 

Le père a un costume bleu.

Amitiés

Pierre


Brugbart svar (3)

Svar #2
04. oktober 2009 af memorize (Slettet)

Pierre, tu as habité dans un pays francophone?


Brugbart svar (3)

Svar #3
06. oktober 2009 af Camalla (Slettet)

 Jeg ville nu mene, at når man har noget tøj på, at man bærer noget tøj, at verbet "porter" så skal bruges.

"Le père porte un costume bleu." 

Venligst,

Camilla


Skriv et svar til: Oversættelse af sætninger - fransk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.