Matematik

Løs Følgende Ligninger

06. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

1)                  2x - 6(2x - 6) = 1

2)                  8x (x-3) = 88 + 4x (5 + 2x)

3)                  9 (x+1) - 3 (2x - 4) = 0

4)                  3(x - 1) + 4 = 2 (3x - 1) - x

Beskriv venligst detaljeret udregningen... jeg er helt lost !

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv nogle bud?


Svar #2
06. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

Nej.. det er faktisk kun 2 og 4 jeg skal ha' lavet.. men forstår det ikke har aldrig forstået ligninger..


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Du behøver kun at skrive en gang, se svaret det andet sted


Skriv et svar til: Løs Følgende Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.