Matematik

bestemte integral kan ikke komme videre

06. oktober 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

Hejsa allesammen

21(2x-2)2 = ∫20 (t)2· dt = jeg ved bare ikke hvordan jeg kommer videre

susb:

t = 2x-3

dt/dx = 2x

dx = 1/2x dt


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af mathon

t = 2x-2        dx = (1/2)dt

12(2x-2)2dx = 02 t2·(1/2)dt = (1/2)·02 t2dt = (1/6)·[t3]02 = (1/6)·23 = (8/6) = (4/3)

 


Svar #2
06. oktober 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

tusind tak



Skriv et svar til: bestemte integral kan ikke komme videre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.