Fysik

Karakteristik af en resistor (i,u)

07. oktober 2009 af AndersGroth (Slettet)

hej her er opgaven

en resistor har resistansen 4,70 Ω

a) tegn en (I,U)-karakteristik for resistoren.

hvordan gør man det, på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af Argus (Slettet)

Ohms lov, U=R*I

Så en graf med U som y-aksen og I som x-aksen vil altså være en ret linie med hældning 4.7.


Svar #2
07. oktober 2009 af AndersGroth (Slettet)

Ja, det er jeg godt klar over, men hvordan tegner jeg den når jeg hverken har U eller i værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2011 af Asbjornm (Slettet)

 U = R * I

F(x) = 4.7 * x


Skriv et svar til: Karakteristik af en resistor (i,u)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.