Matematik

Bestem f ' (X0)

08. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej kunne bruge noget hjælp på forhånd tak

Bestem f ' (x0)i hvert af følgende tilfælde

f(x)=x2-8 / x2+1

f(x)=x-2 / x2-x+4

f(x)=1 / x2+5

f(x)=2x+4 / √x-1

På forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Snakker vi ved hver ligning at det hele på højre side af divisionstegnet skal divideres ?

Som i (x-2) / (x2-x+4)


Svar #2
08. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

Ja præcis


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:f'(x).png

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

y = f(x) / g(x)

y ' = [g(x)*f'(x)-f(x)*g'(x)] / [g(x)2]


Svar #5
08. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

JA tak MN-P


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Du MÅ ha haft kendskab til dine regler for differentiation (: Dette er reglen for differentiation af en brøk.


Svar #7
08. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

JA og det var det jeg skulle bruge


Skriv et svar til: Bestem f ' (X0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.