Matematik

Omregning af formler Walkthrough

12. oktober 2009 af patrickbc (Slettet)

hej

jeg vil gerne vide hvordan man omskriver brøker og jeg vil både have mellemregninger, regler og hvordan man gør

jeg vil vide hvordan man gør på fx. og husk mellemregninger, regler og sige hvordan man gør

fx.

A = B/C

B=

C=

og fx

A=B/C*D*½

B=

C=

D=

Og til sidst fx.

A=(B*D-½)2+(C+6/E)

B=

C=

D=

E=

PÅ FORHÅND TUSIND TAK

Patrick


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2009 af Isomorphician

A = B/C

Isolerer B:

A = B/C

Gang med C på hver side af lighedstegnet:

AC = B

Isolerer C

A = B/C

Gang med C på hver side af lighedstegnet:

AC = B

Del med A på hver side af lighedstegnet:

C = B/A

-----

A = B/(CD½)

Isolerer B:

Gang med (CD½) på hver side af lighedstegnet:

½ACD = B

.....forsøg selv med resten, mens du husker dine regneregler for ligninger.

http://da.wikipedia.org/wiki/Regneregler_for_ligninger


Svar #2
12. oktober 2009 af patrickbc (Slettet)

tak jeg spøger vis jeg vil vide mere

tusind tak for dit svar det var brugbart


Svar #3
12. oktober 2009 af patrickbc (Slettet)

hvad med

A = B*C+C

hvad er C ligmed

Jeg har prøvet men kan ikke ender med

-C/C = B/A


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2009 af Isomorphician

A = BC + C

kan også skrives som:

A = C(B + 1)

Se om du ikke kan komme videre derfra.


Skriv et svar til: Omregning af formler Walkthrough

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.