Matematik

ligning.

15. oktober 2009 af jacob198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

  5√(x+3)=6+x/2

hej. er der nogen der ved hvad jeg skal gøre ved brøken??


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

gang alle led med 2, så kan du forkorte nævneren væk

5√(x+3)=6+x/2

10√(x+3)=12+x                   kvadrer på begge sider

brug løsningsformelen for 2.gradsligninger


Skriv et svar til: ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.