Matematik
Skæring af cirkel
08. januar 2005 af
Archjelly (Slettet)
Er der nogen der kan sige mig hvor linjen: y=2x+9
skærer cirklen med forskriften:
(x+2)^2+(y-3)^2=25
På forhånd tak
Asbjørn
skærer cirklen med forskriften:
(x+2)^2+(y-3)^2=25
På forhånd tak
Asbjørn
Svar #1
09. januar 2005 af Duffy
(x,y) = (-5,-1)
(x,y) = (-3/5,39/5)
Se også Maple-dump på
http://www.geocities.com/latam04/cirkel_til_linie_03.pdf
Duffy
(x,y) = (-3/5,39/5)
Se også Maple-dump på
http://www.geocities.com/latam04/cirkel_til_linie_03.pdf
Duffy
Svar #2
09. januar 2005 af Archjelly (Slettet)
ok tak. aflæste jeg det også til men kunne ikke få det beregnet. Viste sig det bare var en fortegnsfejl... ;)
Asbjørn
Asbjørn
Skriv et svar til: Skæring af cirkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
